Nemovitosti

Bývalá zemědělská usedlost po částečné rekonstrukci, obec Horušice, 12 km od Čáslavi.

3.290.000 ,-
Celkem 22 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
Michal Králik
telefon: +420776035352
info@realitykralik.cz

Bývalá zemědělská usedlost po částečné rekonstrukci, obec Horušice, 12 km od Čáslavi.

3.290.000 ,-
Popis nemovitosti:

Bývalá zemědělská usedlost se nachází na okraji obce Horušice, 12km od Čáslavi.
V domě proběhla částečná rekonstrukce, nová střecha, zpevnění věncem, nové stropy, izolace podlah drenážemi, nová bytová jednotka.
Dispozice domu: obytná část: chodba, obývací pokoj s krbovými kamny, ložnice, koupelna,
a WC (tato část domu je po celkové rekonstrukci: nové rozvody elektřiny, vody, plynu, podlahové topení, nové plovoucí podlahy, štuky…) Napravo od této části domu se nachází původní místnost s novou betonovou podlahou, v které se počítá se schodištěm do podkroví. V podkroví je již po rekonstrukci technická místnost s WC, kde je umístěn plynový kotel kombi a nádrž na teplou vodu, zde jsou také přivedené sítě, s možností vestavby dalších pokojů. Na obytnou zrekonstruovanou část domu navazuje hospodářská část, kde je vstupní chodba, letní kuchyň, sklad (původní kotelna) a sklad na dřevo, dále bývalý chlév.
Na pozemku se nachází další hospodářská budova, sklad a chlév s půdními prostory a bývalý špýchar se sklípkem, který má klembový strop.
Do zemědělské usedlosti je zavedena voda z vodovodního řádu i z vlastní studny, dům napojen na kanalizaci, plyn a elektřinu. Topení je podlahové teplovodní, napojené na plynový kotel kombi. Kotel je trojcestný (podlahové topení, ohřev vody a možnost napojení na radiátory). V obývacím pokoji vytápění kachlovými kamny s teplovzdušními rozvody do podkroví.
Nemovitost je vhodná jak k trvalému bydlení, tak i k rekreaci. Dům je vzdálený 12km od Čáslavi, 17km od Kutné Hory, 34 km od Pardubic, 12 km od Přelouče, 5 km od Chvaletic
V obci je obecní úřad, pošta partner, dětské hřiště, víceúčelové hřiště a veřejné koupaliště. V obci je autobusové spojení. K domu je možnost přikoupení zahrady o výměře 1402 m2 se stodolou a zrekonstruovanou prostornou garáží s dílnou

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
47524
Typ domu:
Zemědělská usedlost
Operace:
Prodej
Adresa:
Horušice
Plocha pozemku:
850 m2
Plocha zastavěná:
411 m2
Plocha podlahová:
110 m2
Stav objektu:
V rekonstrukci
Konstrukce:
Smíšená
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 59' 55.297"N, 15° 25' 48.321"E